Produk

YDM Epson i3200 huluna 1313 UV Flatbed printer lfd

Platform vakum antioksidan kalayan perawatan palapis teflon ganda, beurat hampang kalayan permukaan karasa tinggi, résistansi scrath sareng résistansi korosi, sareng titik alignment mékanis pikeun mastikeun panempatan média anu konsisten sacara akurat.

 


  • YDM Epson i3200 Heads 1313 UV Flatbed Printer lfd
  • YDM Epson i3200 Heads 1313 UV Flatbed Printer lfd
  • YDM Epson i3200 Heads 1313 UV Flatbed Printer lfd
  • YDM Epson i3200 Heads 1313 UV Flatbed Printer lfd

Rincian produk

Gambar produk

Hareupeun

Balik deui

Kénca

Leres

Parameter produk

Ngaran produk: 1.3m * 1.3m Flatbed UV printer

Téhnologi Print

Modél printer

1313 UV printer

Max.Ukuran citak

1300 * 1300mm

Modél sirah print

Epson / Toshiba CE4M, Ricoh G5, G6

Jumlah Printhead

1-3 PCS / 2-4 PCS

Arah Print

Unidirectional / Biodirectional

Jangkungna sirah print

adjustment jangkungna otomatis

Print sirah beberesih

Sistem beberesih otomatis

Resolusi citak

4 pas: 720 * 720 dpi
6 pas: 720 * 1080 dpi
8 pas: 720 * 1440 dpi
Sistim tinta

Jenis mangsi

tinta UV

Warna mangsi

CMYK/ CMYK+W/CMYK+W+V/CMYK+W+V+LC+LM

Volum tank tinta

1L

suplai mangsi

Sistim suplai tinta umum

Jenis garing

Impor lampu LED curing

Tinta bodas ngagaur

Aya

Bari ngurilingan mangsi

Aya
Média

Jenis média

Acrylic / aluminium / keramik / papan busa / kaca / karton&batur

ketebalan Max.media

100 mmorngaropéa
Operasi

Basa Operasi

Cina / Inggris

Sistem operasi

Windows XP/Windows 7/Windows 10

Platform operasi

Platform adsorpsi vakum réngsé

Lingkungan Operasi

Suhu: 20 ℃ ~ 28 ℃ asor: 40% RH ~ 60% RH

Konfigurasi komputer

Sistem: XP, win7, win10,32/64
CPU: ≥ Intel i5
RAM: ≥8GB
Hard Disk: SATA 500G, NTFS
CD Rom: DVD bisa dirékam
Spasi pikeun piringan C: ≥100 G
Lain

software RIP

RIPRint / UnitedFancy/Photoprint

Panganteur

LAN

Kontrol warna

Sasuai jeung standar ICC kalawan kurva jeung fungsi adjustment dénsitas.

Format gambar

TIFF,JPEG,POSTSCRIPT3,PDF

Sasayogian tanaga

AC220V, 50/60HZ

Konsumsi kakuatan

1 KW

Geuning

Sayaga < 32dB Gawé < 65dB

Lampu UV

Curing LED, 50000 jam umur panjang, cai cooling

rinci produk

Salaku industri kelas leutik format uv flatbed printer, YDM 1313 uv printer bakal pilihan pangalusna pikeun anjeun pikeun ngaronjatkeun Anjeun bisnis jeung kinerja gawé beredar, mesin model ditingkatkeun ieu dilengkepan alat eliminator statik, pangukuran jangkungna otomatis, tombol merenah diganti tina layar. ,etc.Easy set-up, Gampang operasi, Gampang pangropéa.

2.2.1

Platform vakum

YDM 1313 UV Printer ieu thoughtfully crafted pikeun industri rupa-rupa.A sabenerna unik custom giling luhur tabel aluminium digabungkeun jeung blowers motor kapasitas badag ngamungkinkeun printer ieu nahan malah bahan toughest .The titik alignment mékanis pikeun mastikeun panempatan media konsisten akurat.

2.2.2 雷赛AC 400w

Industri Kelas Servo Motor

YDM milih motor servo kelas industri kalayan kontrol kinerja-alus alus teuing tina gerakan shuttle pikeun ngajaga precision percetakan

2.2.3

Sistim deteksi tinta

Sistim alarming tinta bisa ngingetkeun pamaké ti tingkat low tinta ku lampu sparkling jeung sora, sarta YDM 1313 UV printer dilengkepan sirkulasi & sistem aduk pikeun tinta bodas ngajaga huluna bodas.

2.2.4

Alat Anti Tabrakan

Alat anti tabrakan tiasa ngeureunkeun gerbong pikeun ngajagi sirah citak sacara efektif upami nyabak média, sareng mastikeun kasalametan pagawé.

)HMY1RZLO25}_0I5MJEYNE5

Pikeun Epson i3200, manufaktur MEMS sareng unsur piezo pilem ipis tiasa ngawujudkeun precision tinggi sareng dénsitas luhur (600 npi / 2 jajar nozzles).Kontribusi kana kompak, speed tinggi, kualitas luhur, jeung kualitas gambar luhur.

↾Resolusi Luhur ↾Awét Luhur ↾Rupa-rupa Tingkat Gray ↾Kualitas Asli

Precision dijieun tina nozzles MEMS unik Epson jeung jalur aliran tinta mastikeun titik-titik tinta buleud sampurna disimpen akurat tur konsistén.

Épson's Variable Sized Droplet Technology (VSDT) unik nganteurkeun gradasi anu mulus ku bebas ngadalikeun pikeun ngaluarkeun volume tetesan. Ink ejection nepi ka 4 warna sadar kalawan resolusi luhur (600 dpi/warna).Salian I3200 ogé geus ditambahkeun kana lineup dina raraga minuhan sagala rupa kaperluan customer.

yicai--1

YDM 1313 UV printer geus sadia pikeun CMYK WV, sarta Pikeun warna ieu diatur CMYK WV (Cyan / Magénta / Konéng / Hideung / Bodas / Varnish) bisa dicitak sakaligus, sarta dicitak UV varnish kapok ku ngalirkeun eta dina sinar ultraviolét nu dries. sarta hardens varnish instan, nyitak varnish herang geulis luhur sarta nyadiakeun panyalindungan pangluhurna antara varnish, cai jeung UV.Varnish salaku cet pelindung transparan, dicitak Varnish kalawan karasa sarta lalawanan ngagem leuwih hade tinimbang warna dicitak normal lianna, bisa maénkeun éfék pelindung alus.Ku jalan kitu, Varnish boga luminosity alus tur kacaangan, bisa nyieun palapis nu salawasna ngajaga rasa alus kacaangan.Sareng varnish ogé cet tangan, éta bakal ngajantenkeun objék anu dicitak langkung endah sapertos panggunaan hiasan.

yicai2--2

Prosés Produktip

Majelis Mesin & Tés

01 Mesin Desain dinamis

02 Persiapan Bahan Baku

03 Nc Sawing Processing

04 Mesin Modular motong Processing

05 Asesoris Processing

06 Lathe Pesanggrahan Processing

07 Prosés Crossbeam Aluminium

08 Prosés las

Mesin komponén Persiapan

Majelis

48 Jam Ngajalankeun Tés

Pangaruh percetakan Konfirmasi

Pangiriman bungkusan

Rincian bungkusan

Rincian bungkusan

Ngamuat Wadahna

Aplikasi

Percetakan Botol & Cangkir

Percetakan Botol & Cangkir

Telepon Case Printing

Naha anjeun ngajalankeun percetakan komprehensif sareng toko tanda, ngan ukur ngamimitian atanapi damel di bumi, inventory printer UV kami anu tos aya nyayogikeun sababaraha pilihan anu béda, anjeun tiasa nganggo pilihan ieu kana tinta curing UV anu dicitak ka handap, golf, logo, kawinan. kado, souvenir, tonggong kaca splash, lanté kai, baseboard atawa nu sejenna Anjeun bisa jadi kudu brand perusahaan, industri, atawa literatur promosi.

Percetakan akrilik

Percetakan Kaca

Percetakan Keramik

Percetakan Kulit

Metal Printing

Tembok Panel Printing

Percetakan Kayu

Ngaropea Kado Box Printing

Percetakan objék kawinan

Percetakan Kanvas

Percetakan marmer

Embossed percetakan 3D

Pikeun percetakan item langkung husus, mangga ngarasa Luncat ngahubungan kami langsung, kami bakal nyadiakeun Anjeun solusi percetakan profésional sarta mesin kualitas kalawan layanan alus.

Saatos Dijual Service

Rojongan Tech

Salaku produsén mesin percetakan, ngembangkeun YDM salawasna gumantung kana kabutuhan konsumén, kami nyadiakeun palatihan pikeun konsumén kalawan bébas, sarta parentah nu kumaha carana install uv printer step by step.

Instalasi Dina Loka

Urang ogé nyadiakeun konsumén internasional urang jeung instalasi on-situs dumasar kana kabutuhan konsumén, atawa otorisasi distributor urang masang mesin percetakan.

Palayanan Online

Whatsapp / Wechat / Skype / Email sareng anu sanésna sayogi, sareng operasi jarak jauh bakal ngalereskeun masalah dina waktosna pikeun ngahémat biaya pangropéa anjeun.

YDM nawiskeun JAMINAN 12 BULAN dina mesin percetakan uv kami.Kami nyiptakeun grup jasa anu dukungan téknis profésional kami bakal nuturkeun anjeun liwat telepon, email, obrolan langsung sareng pidéo skype supados anjeun tiasa ngahubungi kami dina waktosna upami anjeun gaduh patarosan atanapi ngalaman kasusah.

Latihan
urang ngalatih jeung jeung ajak konsumén urang pikeun ngalayanan jeung ngajaga printers.It sorangan pakasaban gampang pikeun anjeun jeung professional instructions.If uv printer dijual ku distributor YDM urang, urang bakal otorisasi aranjeunna pikeun ngirim insinyur ngalaman pikeun ngarojong pikeun instalasi jeung kolaborasi. nalika mesin datang.

service (1)
dcafsw
ghrth

Jalur Pangwangunan

2005
2008
2013
2015
2016
2017
2019
2020
2021
2025

Perusahaan's miheulaan utamana undertakes jasa saatos-jualan pikeun brand asing inkjet printer di pasar Cina.

 

Pikeun megatkeun trough monopoli harga beurat mesin impor, urang nungkulan sagala rupa kasusah jeung produksi bebas.

2008

YDM resmi ngadegkeun tur ngalengkepan pangwangunan saluran distribusi, pangsa pasar loba ngaronjat saprak taun ieu.

2013

Ngahormatan sareng Vise hadir SSIA, Perusahaan pembuatan bangku dinamis Anyar, Sagedengeun ti eta, YDM teh fist hiji diverifikasi ku sertifikasi dual CE / SGS dina widang ieu.

img

YDM UV Industrial mesin percetakan kelas enjoys reputasi tinggi saprak eta dibuka ka pasar.

2016

Deepen gawé babarengan jeung Toshiba, Ricoh, Hoson, KNFUN, UMC jeung pausahaan séjén pikeun mastikeun konfigurasi mesin salawasna rengking payun.

2017

Aktif ilubiung kompetisi global, sagemblengna diékspor ka leuwih ti 50 nagara jeung wewengkon.

2019

mesin kelas industri dimekarkeun kalawan huluna G6.

2020

2021-Dimekarkeun ganda semprot roll kana mesin roll.

2021

2025-Tujuan kami nyaéta pikeun ngawangun YDM janten produsén printer inkjet anu kasohor di dunya nalika perusahaan 20th ulang taun.

2025