Warta

  • What are the digital printing steps of YDM printer

    Naon léngkah percetakan digital tina printer YDM

    Upami Anjeun gaduh printer YDM, didieu kuring bakal ngabejaan ka maneh kumaha ngagunakeun printer YDM pikeun percetakan digital gancang.Lengkah 1 Hayu seniman anjeun anu nyiptakeun desain khusus dumasar kana sarat sareng paréntah palanggan anjeun.Anjeun tiasa gaduh diskusi atanapi rapat anu lengkep pikeun ngartos ku anjeun ...
    Maca deui
  • The Benefits from Sticker Printing Investment

    Kauntungan tina Investasi Percetakan Stiker

    Percetakan stiker mangrupikeun metode pamasaran baheula.Janten, naha anjeun kedah tetep investasi di dinya?Pamasaran, pamasaran, pamasaran!Unggal bisnis peryogi dosis pamasaran anu leres supados tetep ngambang.Nalika metode pamasaran sapuluh récéh, stiker anu dicitak bakal ...
    Maca deui
  • Epson print head does not out put ink troubleshooting and cleaning

    sirah print Epson teu kaluar nempatkeun ngungkulan tinta jeung beberesih

    1. Teu kaluar nempatkeun tinta Léngkah pikeun ngungkulan saperti kieu: ⑴.Pariksa naha kakurangan tinta dina kartrij mangsi, sareng ulah kencangkeun panutup kartrij tinta ⑵.Pariksa naha clamp tube tinta kabuka ⑶.Pariksa naha kantong tinta dipasang leres ⑷.Pariksa naon ...
    Maca deui