wp2502948-printer-wallpapers

Percetakan Kaca

main-01

Mesin percetakan kaca UV pikeun percetakan warna atanapi hideung sareng bodas dina résolusi anu luhur

Naha anjeun kedah ngarobih poto digital janten salinan keras, atanapi pikeun hobi fotografi anjeun,.mesin percetakan kaca uv ngagampangkeun pikeun nyitak gambar digital anjeun langsung kana kaca.

Mesin percetakan kaca UV parantos ngaktifkeun percetakan gancang sareng bersih pikeun sababaraha aplikasi.Anggo mesin percetakan kaca uv YDM pikeun salah sahiji sababaraha kagunaan, pribadi atanapi komérsial.Penerbitan desktop, variabel, print-on-demand, seni rupa, iklan, poto, desain arsitéktur sarta sleeking mangrupakeun wewengkon anu geus benefited tina.mesin percetakan kaca uv.

Kaca percetakan UV mangrupikeun téknologi percetakan digital pinuh warna anu ngagentos prosés percetakan layar.Sareng cocog pikeun sababaraha jinis barang organik sapertos tanda / PVC / akrilik / plastik / kulit / lawon / papan kai / jsb, sareng aya ogé usaha pikeun ngalaksanakeun pamrosésan percetakan UV dina permukaan logam, kaca, batu. teras salajengna.Kusabab euweuh prosés percetakan husus pikeun kaca saméméhna, sarta percetakan UV bisa ngahontal épék pola euyeub di lingkungan dina waktu éta, kaca percetakan UV ogé geus katampa tur dilarapkeun ku loba désainer dina wates kaamanan nu tangtu.

Bahan inks mutuskeun gelas anu dicitak gaduh résistansi cuaca anu sampurna, résistansi asam & alkali, résistansi alkohol sareng cai., éta tiasa dianggo dina proyék-proyék kaca luar salami sababaraha dekade sareng umurna anu sami sareng kaca éta sorangan; Kusabab tinta UV ngagaduhan adhesi anu saé dina permukaan kaca anu mulus kalayan primer, éta henteu tiasa. jadi gampang scratched kalawan paku atawa téhnologi percetakan tools.Digital seukeut nyadar cocog warna kompléks, vividly presenting potret artistik jeung tetempoan alam dina kaca warni, sarta transmittance lampu ditingali sarta éfék cerminan ogé hadé.

Pikeun Upfront Plexiglass Printing,Plexiglass print nu geus dipasang ku raising kalawan screw sirah stylish dipaké antara dua sistem percetakan plexiglass.Mirror béda dipaké pikeun nyitak warna kahiji lajeng percetakan bodas pikeun mastikeun jenuh warna ti backside tina plexiglass hareup.

858303
detail-06
glass (4)